top of page

Täyttä työelämää: Työelämän kiintopisteet ja tuloksellisen ajankäytön voima

Toimintaympäristö muuttuu ja kiire kasvaa. Tässä valmennuksessa saat itsensä johtamisen ja tuloksellisen työajan hyödyntämisen uusimpia ja ikiaikaisia, yllättäviäkin - mutta toimivia - tietoja, taitoja ja käytäntöjä. Kouluttajavieraana Marja-Liisa Manka, Filosofian tohtori, YTM

Ilmoittautuminen päättynyt
Tutustu muihin tapahtumiin
Täyttä työelämää: Työelämän kiintopisteet ja tuloksellisen ajankäytön voima
Täyttä työelämää: Työelämän kiintopisteet ja tuloksellisen ajankäytön voima

Aika ja paikka

Syksyllä 2022

Paikka ilmoitetaan myöhemmin

Valmennuksesta

Yritysten toimintaympäristöä haastavat kolme voimaa: ”Normaalit” muutokset kasvutavoite, korona ja sota. Työntekijöiltä yhdessä ja jokaiselta erikseen, ylimmästä johdosta ja omistajista etulinjaan, vaaditaan ennekuulumatonta jaksamista, selviämistä ja pelottomuutta. Korona on mullistanut ja tehostanut työtapoja, mutta aiheuttanut myös irrallisuutta ja yksinäisyyttäkin. Toimintaympäristö muuttuu toimialasta riippumatta ja kiire kasvaa.

Kenelle

Itsensä johtajille. Sekä enemmän että vähemmällä työelämästä ja itsestään irti saamista haluaville. Ennen aikarajojen umpeutumista tuloksia hakeville - nopeammin ja paremmin .  Sekä tehokkaammin että rohkeammin työhön tarttuakseen, sekä sisulla että innolla.

Tavoite

Webinaarissa osallistujat havahdutetaan oivaltamaan ja pohtimaan omaa tilannetta ja sen mahdollisuuksia voimakkaissa muutoksissa työelämän tärkeisiin kiintopisteisiin. Webinaarin tavoite on jakaa etätyölle rikastuttavia ja läsnätyölle kykyä vahvistavia ja työn imua lisääviä tietoja pohdittavaksi, taitoja sovellettavaksi ja tekniikoita suoraan käyttöön otettavaksi.

Marja-Liisa Manka

Filosofian tohtori, YTM on toiminut muun muassa työhyvinvoinnin professorina Tampereen yliopistossa 2004-2015 ja edelleen työhyvinvoinnin johtamisen dosenttina ja yrittäjänä. Hän on johtanut lukuisia tutkimus- ja kehittämishankkeita niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella ja toiminut myös itse kehittäjänä, kouluttajana ja kolumnistina. Marja-Liisa on palkittu Vuoden yhteiskuntatieteilijä -tunnustuksella 2011. Hän on kirjoittanut useita aihepiiriä sivuavia tietokirjoja mm.  Työhyvinvointi (2016) yhdessä Marjut Mankan kanssa, Keväällä 2022 ilmestyy kirja Elämänilon jäljillä, tunne juuresi – vaikuta elämääsi (Basam Books).

Lue lisää Marja-Liisasta

Juha-Pekka Wiskari

MBA, CMC (Certified Management Consultant by ICMCI), yritysjohtaja, tietokirjailija ja yrittäjä on toiminut yritysten muutoksissa johtajana ja itse yrittäjänä 36 vuotta. Tällä hetkellä hän toimii GreatGain Oy:n perustajajäsenenä kehittämisen, seniorikonsulttina asiantuntijoiden sekä valmentajana tietojen ja taitojen työvälineiksi käytäntöön soveltajana. Ei lisätyönä, ei jotain työn ohessa – vaan itse työnä.

Juha-Pekka on tehnyt työtä valmentaja itsensä johtamisen ja tuloksellisen ajankäytön teemoilla 80-luvulta lähtien. Yrittäjänä on hän on saanut timanttiristin yli 30 vuotta kestäneestä ja edelleen jatkuvasta urastaan.

Tietokirjailijana hän on julkaissut aiheesta useita kirjoja, joista viimeisien ”Kiireentappoase” yhdistää digitaalisen älykkyyden tarjoamat mahdollisuudet yksilön viisauden ”jatkeena” myllerrysten ja muutosten kohtaamiseksi ja hyödyntämiseksi. Uusi ”Täyttä työelämää ja tuloksellinen ajankäyttö” julkaistaan syksyllä 2022.

Lue lisää Juhasta

Ennakkotehtävä

Ilmoittauduttuasi saat vahvistusviestin yhteydessä 2 itsearviota.

”Kiireprofiili”. (Juha Wiskarin kirjasta ”Kiireentappoase”. Itsearvio on mielenkiintoinen tapa pohjustaa omia ajatuksiaan aivojen toiminnan ja tuloksellisen ajankäytön näkökulmasta.

”Stressimittari”. (Marja-Liisa Mankan kirjasta ”Stressikirja – mistä virtaa”) Itsearvio on kattava ja käytännönläheinen työvälinen kuunnella itseään, aistia herkästi ja itselle rehellisesti stressi. Olipa se innostava tai ahdistava.

Molemmat itsearviot kohdistavat ja tukevat webinaarin annin omakohtaista hyödyntämistä askel askeleelta.

Tervetuloa mukaan!

Walt Disney sanoi aikanaan ”Maailmassa on kahdenlaisia asioita - mahdollisia ja tarpeettomia.

Georg Bernard Shaw’ta tulkiten: “Olosuhteita syyttäen voi valittaa ja selittää toimintakyvyttö-myyttään loputtomiin. Jos olosuhteet eivät suosi, niin muutetaan ne suosiviksi. Jos se ei onnistu, niin hakeudutaan sellaiseen ympäristöön missä ne suosivat. Jos sekään ei onnistu on niiden anssa elettävä ja keskityttävä siihen olennaiseen mihin voi vaikuttaa. Mikä on toinen vaihtoehto?”

Vetäjät: ”Jos stressin ahdistamana tänään kuin viimeistä päivää koheltamisesta haluaa päästä irti, niin kannatta pysähtyä ja hoksata, että Australiassa on jo huomen.”

Näillä mennään tämä työelämämatkasi uuden etapin alkuun.

Sisältö


 • 2 tuntia

  Täyttä työelämää

Liput

 • Täyttä työelämää

  Aikaa voi hyödyntää tuloksellisesti, kun johtaa itseään oikein. Webinaari Zoom-alustalla

  120,00 €
  Tax: +28,80 € alv
  Sale ended
 • Täyttä työelämää x 5

  Aikaa voi hyödyntää tuloksellisesti, kun johtaa itseään oikein. 5 osallistujan lippupaketti. Webinaari Zoom-alustalla

  500,00 €
  Tax: +120,00 € alv
  Sale ended
 • Täyttä työelämää x 10

  Aikaa voi hyödyntää tuloksellisesti, kun johtaa itseään oikein. 10 osallistujan lippupaketti. Webinaari Zoom-alustalla

  850,00 €
  Tax: +204,00 € alv
  Sale ended

Total

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page