top of page

Tuloksellinen ajankäyttö ja ChatGPT 5.12. klo 9-11:30

ChatGPT on erinomainen työväline itsensä johtamisessa, tuloksellisessa ajankäytössä ja kiireen tappamisessa. Sen tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen oikein auttaa ja innostaa saaman aikaan enemmän vähemmällä, nopeammin ja paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin – sisulla ja innolla.

Tuloksellinen ajankäyttö ja ChatGPT 5.12. klo 9-11:30
Tuloksellinen ajankäyttö ja ChatGPT 5.12. klo 9-11:30

Aika ja paikka

05. jouluk. klo 9.00 – 11.30

Zoom

Valmennuksesta

Kenelle

Oman ja myös muiden ajan käytöstä päätöksiä tekeville.

Hyödyt

 • Uusi työväline: ChatGPT:n perustoimintojen ja mahdollisuuksien ymmärrys auttaa soveltamaan sitä jo valmennuksen aikana omiin haasteisiin ja ongelmien ratkaisuun. Rikastuttamaan ja tehostamaan omaa työtä, eikä kompastumaan uuteen ajanhaaskaajaan ja ”copypaste-tylsistyttäjään”.
 • Enemmän vähemmällä: ChatGPT rakentaa sillan itsensä johtamisen ja tuloksellisen ajankäytön ajattomien periaatteiden ja toiminnan välille. Sitä hyödyntämällä tulee valmis tekemällä eikä jää tekemistä vaille valmiiksi.
 • Nopeammin ja paremmin: ChatGPT:n tehokas ja kohdistettu käyttö luo lisää käytettävissä olevaa aikaa joka päivä ja ohjaa tekemään päätöksiä sen käytöstä ja ohjaamisesta oikeaan aikaan, oikein, oikeisiin asioihin.
 • Tehokkaammin ja rohkeammin: ChatGPT ohjaa löytämään nopeasti ratkaisuja ongelmiin ja antamaan uudenlaisia näkökulmia työtapoihin ja näin tarttumaan rohkeammin asioita lykkäämättä toimenpiteisiin. Samaan aikaan ”arjen huippusorituksia”. Ja eliminoida näennäiskiireily, ja siitä itsensä korvaamattomaksi tekemällä valittaminen.
 • Sisulla ja innolla: ChatGPT auttaa eliminoimaan negatiivisen stressin ja ohjaamaan paineet ja energian oikeisiin asioihin. Ja herättämään ajatuksen ja selkeän ymmärryksen siitä, että mistä on syytä luopua, ettei tarvitse luovuttaa kokonaan. Koulutuksessa opitaan hyödyntämään oikein toimivia ”prompteja” (syötteitä) käyttäen asioiden eteneminen lisää myös motivaatiota. Ja ChatGPT:n kanssa voi pitää myös hauskaa!

Onko organisaatiosta tulossa useampi osallistuja? Pyydä erillinen tarjous info@gbrains.fi

Liput

Price

Quantity

Total

 • Tuloksellinen ajankäyttö ja Ch

  289,00 €

  +69,36 € ALV

  +8,96 € service fee

  289,00 €

  +69,36 € ALV

  +8,96 € service fee

  0

  0,00 €

Total

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page